English flag
Deutsche Flagge
Svensk flagga

Hallituksen Jäsenet

JONATHAN MURRAY
Riippumaton Hallituksen Puheenjohtaja (Independent

Jonathan Murray on yksi Länsi-Australian Perthissä sijaitsevan Steinepreis Paganin -asianajotoimiston partnereista. Hänellä on merkittävä kokemus neuvonannosta listautumisanneissa ja pääoman hankinnasta jälkimarkkinoilta, erilaisista kaupallisista yritysostoista ja myynneistä sekä yleisestä strategisesta ja yritysneuvonannosta. Ennen aloittamistaan Steinepreis Paganinissa vuonna 1997 hän työskenteli lakimiehenä kaksi vuotta kansallisessa Clayton Utz -asianajotoimistossa. Murray valmistui oikeustieteen kandidaatiksi Murdochin yliopistosta vuonna 1996 pääaineenaan kirjanpito. Hän on myös FINSIA:n (aiemmin Securities Institute of Australia) jäsen. Jonathan Murray asuu Perthissä.

DARREN TOWNSEND

KRIS GRAM
Hallituksen Jäsen (Non-Executive Director)

Kris Gram valmistui vuonna 2000 maisteriksi St. Andrewsin yliopistosta Skotlannissa pääaineenaan johtaminen. Työskenneltyään viisi vuotta strategiakonsulttina Capgemini Consulting-yhtiössä hän liittyi norjalaisen investointipankki Pareton yritysjärjestelyryhmään. Paretossa Gram on keskittynyt osakepääoman hankintoihin, listautumisanteihin ja kaivosyhtiöiden yritysjärjestelyihin. Pareton partnerina Gram aloitti ja johti useita suuren mittaluokan kansainvälisiä liiketoimia. Gram on tällä hetkellä Procorp AS:n operatiivinen johtaja (CEO). Procorp on johtava norjalainen investointipankki, joka on keskittynyt pienten ja keskisuurten yritysten markkinoihin. Kris Gram asuu Oslossa.

MARKUS BACHMANN
Hallituksen Jäsen (Non-Executive Director)

Markus Bachmannilla on kauppatieteiden maisterin tutkinto (cum laude) Bernin yliopistosta Sveitsistä. Markus aloitti uransa Credit Suisse -konsernin yritysrahoitusosastolla ennen siirtymistään SBC Brinsonille kehittyvien markkinoiden varainhoitotiimiin vuonna 1997. Siellä hän oli vastuussa Kreikan, Portugalin, Lähi-idän (ml. Israel) ja Afrikan osakemarkkinoiden analysoinnista ja arvopaperisalkunhoidosta. Vuonna 2000 hän liittyi Coronation Fund Manager-yhtiöön Kapkaupungissa, Etelä-Afrikassa. Vuonna 2001 hän sai S&P -palkinnon parhaiten tuottavasta suuryrityksiin sijoittavasta osakerahastosta Etelä-Afrikassa. Bachmann oli yksi Craton Capitalin perustajista vuonna 2003. Hän vastaa Craton Capitalin Precious Metals-rahastosta ja Global Resources -rahastosta. Markus Bachmann asuu Johannesburgissa Etelä-Afrikassa.

OLOF FORSLUND
Hallituksen Jäsen (Non-Executive Director)

Olof Forslund on geofyysikko, jolla on laaja kansainvälinen kokemus mineraalitutkimusteollisuudesta, erityisesti geofysikaalisten instrumenttien ja tutkateknologian kehittämisestä ja soveltamisesta. Hän on toiminut Ruotsissa, Japanissa, Etelä-Koreassa, Saksassa, Belgiassa, Italiassa, Ranskassa, Kanadassa ja Yhdysvalloissa. Forslund aloitti Ruotsin geologisen tutkimuskeskuksen (SGU) palveluksessa vuonna 1966 ja vuosina 2003–2007 Forslund toimi Malåssa sijaitsevan SGU:n tutkimuskeskuksen mineraalivarojen tiedotustoimiston (www.sgu.se) aluepäällikkönä. Forslund oli MALÅ GeoScience -yhtiön (www.malags.com) perustajaosakas ja toimitusjohtaja vuosina 1994–1998. MALÅ on nykyisin maailman johtava maanpäällisten tutkajärjestelmien (GPR) suunnittelija ja valmistaja. Olof Forslund asuu Malåssa Ruotsissa.

AMANDA SCOTT
Hallituksen Jäsen (Non-Executive Director) - CMSAB, KIAB

Amanda Scott on toiminut konsernin malminetsinnän johtajana ja tutkimuskonsulttina vuodesta 2008 lähtien. Hänet nimitettiin hallituksen jäseneksi Critical Metals Scandinavia AB:iin vuonna 2014, Kiruna Iron AB:iin vuonna 2016 ja Recycling Industries Scandinavia AB:iin vuonna 2019. Amandalla oli keskeinen rooli Hannans Ltd:n (ASX:HNR) Länsi-Australian arvopaperisalkun kehittämisessä. Hän on löytänyt korkealuokkaisen raudan mineralisaation Jigalong-projektissa Länsi-Australian itäisessä Pilbarassa ja kehittänyt Skandinavian hankkeiden arvopaperisalkun. Amandalla on luonnontieteiden kandidaatin tutkinto (geologia) Wellingtonin Victoria-yliopistosta, hän on Australian kaivos- ja metallurgian instituutin jäsen, konsulttiyrityksen Scott Geological omistaja ja Ruotsin kansalainen. Amanda Scott asuu Malåssa Ruotsissa.

PER OLOF RENLING
Hallituksen Jäsen (Non-Executive Director) – RISAB

Per Olof Renling on toiminut aktiivisesti sähköntuotannossa ja -jakelussa. Hänen tehtäviinsä ovat kuuluneet voimajohtojen rakentaminen sekä alueelliselle että paikalliselle sähkönjakeluyhtiölle sekä lämpövoiman tuotantolaitosten ja lämmönjakelulaitosten käyttö ja ylläpito. Tällä hetkellä Renling toimii useiden tuulipuistojen työnjohtajana. Renlingin kokemus liiketoimintojen kehittämisestä on kartuttanut hänen käyttö-ja ylläpitotoimintojen kehittämistaitojaan. Renling nimitettiin Recycling Industries Scandinavia AB:n johtajaksi vuonna 2019. Per Olof Renling asuu Malåssa Ruotsissa.

DAMIAN HICKS
Toimitusjohtaja (Executive Director)

Damian Hicks on kauppatieteiden kandidaatti (kirjanpito ja rahoitus) Länsi-Australian yliopistosta ja hänellä on soveltavan rahoituksen ja investointien tutkinto FINSIA:lta. Hicks on hyväksytty asianajajaksi ja lakimieheksi Länsi-Australian korkeimpaan oikeuteen, ja hänellä on liikkeenjohdon koulutus. Hicks on ASX-listatun Hannans Ltd:n toimitusjohtaja, Corporate Board Services-konsulttiyrityksen ja lannoiteteknologiayhtiö Errawarra Resources Ltd:n hallituksen puheenjohtaja. Hicks on Critical Metals Ltd:n ja kaikkien sen tytäryhtiöiden toimitusjohtaja. Damian Hicks asuu Perthissä.

MINDY KU
Sihteeri

Mindy Ku on Australian CPA:n jäsen, jolla on tietojenkäsittelyn kandidaatin tutkinto Greenwichin yliopistosta. Hänellä on monipuolinen kokemus rahoituksesta, vaatimustenmukaisuuskäytännöistä, tietotekniikasta, markkinoinnista ja johtamisesta sekä Australiassa että kansainvälisesti. Ku on Corporate Board Services - neuvonantajayhtiön toimitusjohtaja, joka tarjoaa rahoitushallintaan ja yrityksen hallinnointi- ja ohjausjärjestelmään liittyvää neuvontaa ASX-listatuille julkisille ja yksityisille yrityksille useilla hallintoalueilla. Mindy Ku asuu Perthissä.