English flag
Deutsche Flagge
Svensk flagga

Johto

PERNILLA RENBERG
Toimistopäällikkö

Pernilla Renberg nimitettiin toimistopäälliköksi lokakuussa 2011. Hän vastaa Critical Metals Ltd:n ja sen tytäryhtiöiden Critical Metals Scandinavia AB:n, Critical Metals Scandinavia AB:n haarakonttorista Suomessa, Kiruna Iron AB:n ja Recycling Industries Scandinavia AB:n päivittäisestä toiminnasta, johtamisesta ja hallinnosta. Renberg asuu Ruotsin Malåssa.

CHRISTER NORDSTROM
Konsultti

Christer Nordström on Tukholman kuninkaallisesta teknillisestä instituutista valmistunut kaivostekniikan diplomi-insinööri. Hän on työskennellyt yli 30 vuoden ajan LKAB:lla useissa tehtävissä, kuten maanalaisen tuotannon insinöörinä, avolouhoksen työnjohtajana, tutkinut rautamalmin tuotantoa ja markkinointia maailmanlaajuisesti, toiminut LKAB:n Luulajan rautamalmisataman toimitusjohtajana sekä toiminut tuotekehitys-ja markkinointitehtävissä Minelco AB:ssa. Vuodesta 2002 lähtien eläkkeelle jäätyään Nordström on jatkanut työskentelyä yksityisenä konsulttina. Hän asuu Bodenissa Ruotsissa.

SIMON HICKS
Konsultti

Simon Hicks on työskennellyt lähes 30 vuotta resurssisektorilla ja avustanut pienempiä listattuja kaivosyhtiöitä. Hicks on toiminut tuloksellisesti erilaisissa tehtävissä, mukaan lukien tutkimus- ja tuotantostrategioiden kehittäminen ja toteuttaminen, hyödykemarkkinoita koskeva tutkimus / neuvonta, pääomahankinnat, sijoittajasuhteet ja viestintästrategiat. Hicks markkinoi hallitukselle, korkeakouluille ja teollisuudelle Länsi-Australian litiumteollisuuden mahdollisuuksia edistää asemaansa arvoketjussa. Viime aikoina Hicks on keskittynyt kehittämään strategista ymmärrystä kone-ja syväoppimisesta sekä tekoälystä useissa sovelluksissa. Biotekniikan alalla Hicks on kiinnostunut bioinformatiikasta ja genomiikasta. Simon Hicks asuu Perthissä.