Nyckelpersoner

PERNILLA RENBERG
Office Manager

Ms Renberg har arbetat som Office Manager sedan oktober 2011 och är ansvarig för det dagliga arbetet, Human Resources, hantering och administration för Critical Metals Ltd och dess dotterbolag Critical Metals Scandinavia AB, Critical Metals Scandinavia AB filial i Finland, Kiruna Iron AB samt Recycling Industries Scandinavia AB. Ms Renberg bor i Malå, Sverige.

CHRISTER NORDSTROM
Konsult

Mr Nordström har en Master of Science (Mining Engineering) från the Royal Institute of Technology i Stockholm och arbetade under mer än 30 år hos LKAB i ett flertal olika yrkesroller såsom produktionsingenjör under jord, huvudansvarig för dagbrottsbrytning, med forskning inom global järnmalmsproduktion och marknadsföring och som chef för LKAB:s malmhamn i Luleå. Han har också arbetat med produktutveckling och marknadsföring för Minelco AB. Sedan sin pensionering 2002 har Mr Nordström fortsatt arbeta som en privat konsult. Han bor i Boden, Sverige.

SIMON HICKS
Konsult

Simon Hicks är Biträdande Direktör för Future Smart (www.futuresmart.com.au). Han har under nästan 30 år arbetat i resurssektorn och assisterat mindre börsnoterade gruvföretag. Mr Hicks har levererat resultat i en mängd olika roller, såsom utveckling / genomförande av prospekterings- och produktionsstrategier, forskning / rådgivning angående råvarumarknader, kapitalinsamling, investerarrelationer och kommunikationsstrategier. Mr Hicks fokuserade tidigt på att marknadsföra till regering, akademi och media den potential västra Australiens litiumindustri har att framflytta sin position längre ner i värdeförädlingskedjan. Den senaste tiden har han utvecklat en strategisk förståelse för Maskininlärning, Djupinlärning och Artificiell Intelligens i en rad applikationer. Inom biotekniksektorn utvecklar Mr Hicks också sitt intresse för bioinformatik och genomik.

DR YATENDRA SHARMA
Konsult

Dr Sharma har en doktorandexamen inom elektrokemisk teknik vid University of Technology, Graz, Österrike. Som ett erkännande för sitt enastående arbete inom det elektrokemiska området har Dr Sharma även belönats med en doktorsexamen med Distinktion. Dr Sharma har 44 års yrkeserfarenhet inom ledande befattningar i flera nationella och multinationella företag involverade i mineralbearbetning och elektrokemisk teknik, inklusive litiumjonbatterier.